Μαγιό μαστεκτομής Amoena Summer Day Bikini Set Μπλε φλοράλ

Μαγιό μαστεκτομής
71545-71546

Μοντέρνο bikini set νέας collection 2022, σε ναυτικό μπλε χρώμα και εντυπωσιακό μοτίβο με ρίγες και άνθη ιβίσκου για μία μοναδική εμφάνιση. Κάτω τμήμα διπλής όψης για διαφορετικές εμφανίσεις.

 

96,90 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Παραδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά

  • Μοντέρνο, σε ναυτικό μπλε χρώμα και εντυπωσιακό μοτίβο με ρίγες και άνθη ιβίσκου για μία μοναδική εμφάνιση.
  • Υλικό LYCRA® XTRA LIFE™ για εξαιρετική εφαρμογή, μεγάλη διάρκεια στον χρόνο, υψηλή αντοχή στο χλώριο και εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία με δείκτη 50+.
  • Μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τη διάθεσή σας, χάρη στις αποσπώμενες τιράντες και τα κορδονάκια που δένουν στον λαιμό.
  • Μοντέρνο  κάτω τμήμα, διπλής όψης, σε ναυτικό μπλε χρώμα από τη μία πλευρά και εντυπωσιακό μοτίβο με ρίγες και άνθη ιβίσκου από την άλλη, για 2 διαφορετικές εξίσου ξεχωριστές εμφανίσεις.
  • Καινοτόμος σχεδιασμός Wave Seam με ειδική ραφή κάτω από το μπούστο, εξασφαλίζει ότι η πρόθεση σιλικόνης θα παραμείνει στη θέση της με ασφάλεια, προσφέροντάς σας τέλεια εφαρμογή και αυτοπεποίθηση όλη μέρα, μέσα ή έξω από το νερό.  

 

Χρώμα

  • Μπλε φλοράλ.

 

Μεγέθη

  • 38 - 42.

 

Για λεπτομερείς συμβουλές σχετικά με τα μεγέθη παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2261088620 (δείτε εδώ το ωράριο καταστήματος).

 

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ. 

 

ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗΣ ΑΜΟΕΝΑ MARBELLA ΜΠΛΕ

71545-71546

Χαρακτηριστικά

Τύπος μαγιό
Μπικίνι
Χρώμα
Μπλε
Μοτίβο
Φλοράλ
Collection
2022

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password