Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Όροι χρήσης

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
H εταιρία PlusMED έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.plusmed.gr , σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Ουδεμία ευθύνη φέρει ωστόσο για λανθασμένες ή ελλιπείς πληροφορίες που προέρχονται από τρίτους (κατασκευαστές, προμηθευτές, εγχειρίδια λειτουργίας).

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η εταιρία PlusMED διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης  των όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.plusmed.gr. Η εταιρία έχει υποχρέωση να ανακοινώνει τις τροποποιήσεις αυτές από τον ιστότοπό της.

Η PlusMED ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επιφυλάσσεται δε ως προς την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, καθώς αυτή εξαρτάται από την τοποθεσία και την εκάστοτε δυνατότητα εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά τη διαδικασία παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.plusmed.gr , θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία ώστε να είναι δυνατή η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο διαδικτυακό τόπο www.plusmed.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.plusmed.gr εφαρμόζει πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δηλώνει ρητώς ότι τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλετε χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας, καθώς και για την ενημέρωση και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πελάτη. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται, πωλούνται, ανταλλάσσονται ή αποκαλύπτονται προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
Οι χρήστες που επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο www.plusmed.gr και πραγματοποιούν παραγγελίες και αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, τους τρόπους παραγγελίας, τους τρόπους αγοράς και τους τρόπους πληρωμής, όπως αυτοί αναφέρονται στην εκάστοτε σελίδα του διαδικτυακού τόπου της εταιρίας.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Δικαίωμα ακύρωσης συναλλαγής από τον πελάτη

Εφόσον η πληρωμή του προϊόντος που αγοράσατε από το διαδυκτιακό μας κατάστημα www.plusmed.gr έγινε με τραπεζική κατάθεση ή με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανεξαρτήτως αιτιολογίας την παραγγελία και να του επιστραφούν εξολοκλήρου τα χρήματα της συναλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστραφεί ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής στον πελάτη είναι η ακύρωση να γίνει έγκαιρα μέσω email στο sales@plusmed.gr πριν να εκτελεστεί η αποστολή του προϊόντος. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ήδη αποσταλεί και εφόσον πρόκειται για ακύρωση συναλλαγής με υπαιτιότητα του πελάτη, επιστρέφεται στον πελάτη το ποσό της συναλλαγής αφαιρουμένου του κόστους μεταφορικών.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ακύρωσης συναλλαγής και επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικου προϊόντος κατόπιν αιτήματος του πελάτη, το οποίο έχει αποσταλλεί από την εταιρία με "Δωρεάν μεταφορικά", εκτός από τα έξοδα επιστροφής, ο πελάτης χρεώνεται επιπλέον και με το κόστος της αρχικής αποστολής το οποίο αρχικά καλύφθηκε από την εταιρία PlusMED, αλλά παύει να καλύπτεται σε περίπτωση επιστροφής και ακύρωσης της αγοράς με υπαιτιότητα του πελάτη. Ενδεικτικά, για ένα δέμα με πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος έως 5 kg, το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 4,50 € και αυξάνεται αντιστοίχως σε δέματα μεγαλύτερα των 5 kg.