ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 • Σε όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το κόστος μεταφοράς αναγράφεται εμφανώς με ειδική σήμανση στη σελίδα του κάθε προϊόντος ώστε να γνωρίζετε το ακριβές κόστος για κάθε προϊόν πριν την προσθήκη στο καλάθι και πριν την έναρξη της παραγγελίας. Έτσι γνωρίζετε εκ των προτέρων το συνολικό κόστος της παραγγελίας, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες χρεώσεις.
 • Το κόστος αντικαταβολής για αγορές κάτω των 85 € είναι 1,50 €.
 • Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές από 85 € και άνω.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ COURIER

 • Τα προϊόντα με βάρος έως 5 κιλά (πραγματικό βάρος ή ογκομετρικό βάρος σύμφωνα με το διεθνές σύστημα της IATA) αποστέλλονται πανελλαδικά με εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Τα προϊόντα με βάρος έως 2 kg σε μη δυσπρόσιτες περιοχές δύνανται να αποσταλούν με Γενική Ταχυδρομική.
 • Το βασικό κόστος μεταφοράς για τα προϊόντα με βάρος έως 5 κιλά ανέρχεται σε 4,50 €. Ωστόσο στα περισσότερα προϊόντα μας προσφέρουμε χαμηλότερο ή δωρεάν κόστος μεταφοράς, το οποίο αναγράφεται με ειδική σήμανση στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Προκειμένου να προσφέρουμε μειωμένες χρεώσεις, εφαρμόζουμε τις ακόλουθες κλίμακες:

Έως 0.01 kg Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά.
Από 0.01 kg έως 0.05 kg μεταφορικά 1,40 € πανελλαδικά.
Από 0.05 kg έως 0.25 kg μεταφορικά 1,90 € πανελλάδικά.
Από 0.25 kg έως 0.8 kg μεταφορικά 2,90 € πανελλαδικά.
Από 0.8 kg έως 2.49 kg μεταφορικά 3,90 € πανελλαδικά.
Από 2.49 kg έως 5.0 kg μεταφορικά 4,50 € πανελλαδικά.

 • Για τις αποστολές βάρους έως 5 κιλά δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για τις δυσπρόσιτες περιοχές.
 • Για κάθε επιπλέον κιλό (πέραν των 5 Kg) υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 €.
 • Η αποστολές με Courier ισχύουν για μέγιστο ογκομετρικό ή πραγματικό βάρος 10 kg. Μεγαλύτερα δέματα αποστέλλονται με μεταφορική ή με ΕΛΤΑ (βλ. παράγραφο με τίτλο "ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ").
  

ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Για τα προϊόντα με βάρος από 10 kg έως 25 kg το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 15 € και η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία.
 • Για τα ογκώδη προϊόντα δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας ή αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Τα δέματα μέσω μεταφορικής εταιρίας ή ΕΛΤΑ αποστέλλονται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Τα προϊόντα αποστέλλονται από την Plusmed σφραγισμένα και ελεγμένα. Η Plusmed ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν φθορές ή αλλοιώσεις του προϊόντος κατά τη μεταφορά.

Νοσοκομειακά κρεβάτια (δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

 • Για τα νοσοκομειακά κρεβάτια το κόστος μεταφοράς είναι 30 € εντός πόλεων. Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 50 ευρώ.
 • Τα ηλεκτρικά κρεβάτια Burmeier και Mobiakcare έχουν δωρεάν μεταφορικά και τοποθέτηση στις περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Νομός Βοιωτίας, Λαμία, Χαλκίδα, Άμφισσα.

Αναπηρικά αμαξίδια (δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

 • Τα αναπηρικά αμαξίδια έχουν δωρεάν μεταφορικά για αποστολές με ΕΛΤΑ ή μέχρι την έδρα της μεταφορικής εταιρίας. Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές που βρίσκονται εκτός πόλεων τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για παραλαβή από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ ή την έδρα της μεταφορικής. Εναλλακτικά, για τα ογκώδη προϊόντα όπως αναπηρικά αμαξίδια, τουαλέτες κλπ που μεταφέρονται με ΕΛΤΑ ή μεταφορική εταιρία, μπορείτε να ζητήσετε κατ΄οίκον διανομή με επιβάρυνση πελάτη.
 • Για τα αναπηρικά αμαξίδια η πληρωμή γίνεται μόνο με: 1) πιστωτική κάρτα σε έως 12 άτοκες δόσεις, 2) με χρεωστική κάρτα, 3) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και 4) με Paypal. Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

Βοηθήματα βάδισης (δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

 • Τα βοηθήματα βάδισης (περιπατητήρες, μπαστούνια, βακτηρίες κλπ) αποστέλονται μόνο κατόπιν πληρωμής με κάρτα, τραπεζική κατάθεση, PayPal και δεν ισχύει αντικαταβολή.
 
 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 • Μπορείτε να πληρώσετε α) μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, β) μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, γ) μέσω PayPal ή δ) με αντικαταβολή (η αντικαταβολή δεν ισχύει για τα ογκώδη προϊόντα όπως κρεβάτια, αναπηρικά αμαξίδια κλπ).

 

Αριθμοί Λογαριασμού συνεργαζόμενων τραπεζών

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: GR25 0110 3980 0000 3982 0067 823
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: GR17 0172 1520 0051 5210 0850 136
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

EUROBANK ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: GR76 0260 2930 0003 1020 0762 629
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ALPHABANK ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: GR69 0140 2300 2300 0232 0001 625
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password