• Μειωμένη τιμή μέσω internet
Αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου BASIC I πτυσσόμενο

Αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου BASIC I πτυσσόμενο

0804453

Αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου με μεγάλους συμπαγείς οπίσθιους τροχούς που δεν τρυπούν και δεν ξεφουσκώνουν. Με μεταλλικό σκελετό σε μαύρο χρώμα και σταθερά πλαϊνά και υποπόδια.

 

 

Για τα αναπηρικά αμαξίδια δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο με 1) πιστωτική κάρτα σε έως 12 άτοκες δόσεις, 2) χρεωστική κάρτα, 3) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και 4) Paypal.

185,00 €
250,00 €
Η μειωμένη τιμή κατά 65,00 € αφορά μόνο την αγορά μέσω internet
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Το αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου της Mobiakcare με μεγάλους τροχούς είναι ιδανικό για την αυτόνομη μετακίνηση ή τη μεταφορά ατόμων με προβλήματα κινητικότητας. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Διπλώνει για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευσή του.

 

Οι τροχοί του είναι συμπαγείς και δεν τρυπούν ή ξεφουσκώνουν μειώνοντας έτσι τα έξοδα συντήρησης. Ανθεκτική κατασκευή με μεταλλικό σκελετό σε ανθρακί χρώμα. Διαθέτει σταθερά υποπόδια και πλαϊνά (δεν είναι πτυσσόμενα ή προσθαφαιρούμενα).

 

Διαστάσεις αναπηρικού αμαξιδίου Basic 1

Πλάτος αναπηρικού αμαξιδίου

67 cm

Πλάτος πτυσσόμενο

30 cm

Βάθος καθίσματος

41 cm

Πλάτος καθίσματος

46 cm

Ύψος πλάτης

45 cm

Ύψος καθίσματος από το έδαφος

49 cm

Εμπρός τροχοί

20 cm

Πίσω τροχοί συμπαγείς

60 cm

Μέγιστο βάρος χρήστη

100 Kg

Βάρος αμαξιδίου

17 kg

Εγγύηση αντιπροσωπείας

2 έτη

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα δωρεάν μεταφορικά είναι προσφορά του καταστήματος και ισχύουν για παραλαβή από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ ή την έδρα της μεταφορικής εταιρίας της περιοχής σας. Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να υπολογίσουμε το επιπλέον κόστος διανομής.

 

 

0804453

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password