• Μόνο Online!
  • Μειωμένη τιμή
Η αναρρόφηση New Aspiret διαθέτει αντιμικροβιακό φίλτρο και ρυθμιζόμενη αρνητική πίεση για ασφαλή κι εύκολη αναρρόφηση εκκρίσεων

Συσκευή αναρρόφησης New Aspiret 15 Lit/min

NEW ASPIRET

Ηλεκτρική συσκευή αναρρόφησης εκκρίσεων από τη μύτη, το στόμα ή την τραχεία με αρνητική ροή αέρα 15 λίτρα ανά λεπτό. Διαθέτει ρυθμιστή της πίεσης αναρρόφησης, ένδειξη πίεσης και αντιβατηριδιακό φίλτο. Λειτουργεί με ρεύμα και έχει 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας.

125,00 €
170,00 €
Έκπτωση ανά τεμάχιο 45,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

 ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ NEW ASPIRET CAMI

Συσκευή αναρρόφησης NEW ASPIRET του οίκου CaMi Ιταλίας, με μικρές διαστάσεις (μόλις 25x19x16 cm και βάρος 2,2 kg). Ενδείκνυται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων από τη μύτη, το στόμα ή τους πνεύμονες σε ενηλίκους ή παιδιά. Είναι κατάλληλη για νοσοκομειακή και κυρίως για οικιακή χρήση σε ασθενείς με τραχειοστομία, σε μετεγχειρητικούς και σε χρόνια κατακεκλιμένους ασθενείς.

Η συσκευή αναρρόφησης NEW ASPIRET πληροί τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Ο κύκλος λειτουργίας της αναρρόφησης είναι 20 λεπτά σε λειτουργία και 40 λεπτά εκτός λειτουργίας. Το δοχείο διαθέτει βαλβίδα υπερχείλισης και μπορεί να αποστειρωθεί. Διαθέτει αντιβακτηριδιακό φίλτρο, ρυθμιστή της πίεσης αναρρόφησης και ένδειξη πίεσης.

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά αναρρόφησης New Aspiret

Μέγιστη πίεση αναρρόφησης

- 0,75 bar

Επίπεδο θορύβου

59,6 dBA

Κύκλος λειτουργίας

20 min ON/ 40 min OFF

Ροή αέρα

15 λίτρα/λεπτό

Διαστάσεις

25x19x16 cm

Βάρος

2,2 kg

Εγγύηση

2 έτη

 

 

 ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ CAMI NEW ASPIRET

 

 

NEW ASPIRET

Σχετικά Προϊόντα

(Υπάρχουν 6 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password