Ακοοπροθετιστής προϊόντα

Ακοοπροθετιστής

Η επιλογή και η κατασκευή ακουστικού βαρηκοΐας χρειάζεται απόλυτη εξειδίκευση. Τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν αποτελούν ένα απλό εμπορικό προϊόν, αλλά ένα εξατομικευμένο βοήθημα για την υγεία σας με μεγάλη επίδραση στην καθημερινότητά σας και στην επικονωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επιλογή του κατάλληλου ακουστικού, η λήψη μέτρων για την κατασκευή εξατομικευμένου κελύφους σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της ανατομίας του αυτιού σας, ο προγραμματισμός και η εφαρμογή του είναι απαραίτητο να γίνονται από πιστοποιημένο ακοοπροθετιστή. ο οποίος έχει παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και είναι μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος.

 

Ο ακοοπροθετιστής:
  • Κάνει εκτίμηση της ακουστικής σας ικανότητας ώστε να είναι δυνατή η επιλογή και η κατάλληλη ρύθμιση του ακουστικού (ο ακοοπροθετιστής δεν κάνει διάγνωση των αιτίων της βαρηκοΐας και δεν προτείνει θεραπεία).
  • Προτείνει τον κατάλληλο τύπο ακουστικού βοηθήματος (εντός ή εκτός του αυτιού, αριθμός καναλιών κλπ) που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.
  • Λαμβάνει τα μέτρα του ακουστικού σας πόρου και δημιουργεί το πρόπλασμα για την κατασκευή εξατομικευμένου εκμαγείου/κελύφους ώστε το ακουστικό να ταιριάζει απόλυτα στην ανατομία του αυτιού σας.
  • Ρυθμίζει τις λειτουργίες και χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό μέσω υπολογιστή για τον προγραμματισμό των παραμέτρων του επιλεγμένου ακουστικού βαρηκοΐας.
  • Χρησιμοποεί ειδικά tests και τροποποιεί τις παραμέτρους του ακουστικού, λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητα προσαρμογής του χρήστη στην ακοή με ακουστικό βαρηκοΐας.
  • Εκπαιδεύει το χρήστη για τη βέλτιστη χρήση του ακουστικού βαρηκοΐας.

 

Στην Plusmed μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς

Οι ανωτέρω εργασίες εκτελούνται  από πιστοποιημένη ακοοπροθετιστή με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος.

 

ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 22610 88620
ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΟΠΥΥ

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password