Πάτοι Salulber 3/4 από Alcantara® με τεχνολογία Poron®

Πάτοι Salulber 3/4 από Alcantara® με τεχνολογία Poron®

Πέλμα
482/30

Αντικραδασμικοί πάτοι 3/4 που καλύπτουν το πέλμα μέχρι τα μετατάρσια, από τον Ιταλικό οίκο Saluber. Κορυφαία ποιότητα με επικάλυψη από Alcantara® και αντιικραδασμική τεχνολογία Poron® για ξεκούραστο και ανώδυνο περπάτημα.

 

29,99 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Αντικραδασμικοί πάτοι, ιδανικοί για ταλαιπωρημένα πόδια. Χαρίζουν ανώδυνο περπάτημα και μέγιστη ανακούφιση από την κούραση της πολύωρης ορθοστασίας.

 

Χαρακτηριστικά

  • Πέλμα 3/4 που καλύπτει μέχρι τα μετατάρσια (δεν καλύπτει τα δάκτυλα).
  • Κατασκευή υψηλής ποιότητας με επικάλυψη από αδιάβροχη Alcantara® με αντιμικροβιακές ιδιότητες.
  • Υλικά αντικραδασμικής τεχνολογίας Poron® που απορροφούν τα φορτία και μειώνουν τους πόνους στην πτέρνα, στα γόνατα και στη σπονδυλική στήλη.
  • Αυξημένη ενίσχυση στο ύψος των μεταταρσίων.
  • Αυξημένη ενίσχυση στο ύψος των μεταταρσίων.
  • Διανέμει το σωματικό βάρος ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πέλμα του ποδιού
  • Υποστηρίζει την καμπύλη της καμάρας και είναι ιδανικό για ήπια πλατυποδία.
  • Εξασφαλίζει τη σωστή στάση του σώματος.

 

Μεγέθη

Διατίθεται κατά ζεύγη σε μεγέθη από 36 - 47.

 

Εάν επιθυμείτε ολικό πέλμα που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του ποδιού, επισκεφθείτε τη σελίδα με τα ολικά αντικραδασμικά πέλματα Saluber από Alcantara® με τεχνολογία Poron®.

ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΙ ΠΑΤΟΙ SALUBER 490/30 

482/30

Τεχνολογία Poron®
Η Saluber χρησιμοποιεί στα πέλματα την υψηλής τεχνολογίας μεμβράνη Poron® που απορροφά τους κραδασμούς κατά την επαφή της πτέρνας στο έδαφος και κατανέμει ομοιόμορφα τα φορτία σε ολόκληρο το πόδι κατά το περπάτημα. Έτσι μειώνονται οι καταπονήσεις στις αρθρώσεις του ποδιού (ποδοκνημική, γόνατο) αλλά και στη Σπονδυλική Στήλη.

 

Από μελέτες έχει βρεθεί ότι ένα άτομο που ζυγίζει 70 Kg, εφαρμόζει βάρος περίπου 90 Kg στο πόδι σε κάθε βήμα. Αυτό σημαίνει ένα μέσο συνολικό ημερήσιο φορτίο περίπου 500 τόνων την ημέρα. Οι πάτοι Saluber με την τεχνολογία Poron® είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών και για αυτό αποδεδειγμένα απορροφούν τα μεγάλα αυτά φορτία από το πόδι προφυλάσσοντας από μικροτραυματισμούς στα πόδια, στα γόνατα και στη Σπονδυλική Στήλη.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password