Ακουστικά βαρηκοΐας αθέατα Resound (Invisible In Canal - IIC)

Τα ακουστικά βαρηκοΐας IIC του οίκου Resound Δανίας αποτελούν το μικρότερο διαθέσιμο τύπο. Κατασκευάζονται εξατομικευμένα κατόπιν λήψης προπλάσματος και τοποθετούνται βαθιά μέσα στο ακουστικό κανάλι, ώστε να είναι σχεδόν αόρατα. Είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν ένα διακριτικό ακουστικό βοήθημα και έχουν ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής.

 

 ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 22610 88620

 

0,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Για ραντεβού επικοινωνήστε στο 22610 88620

Η Resound έχει χωρέσει όλη την κορυφαία τεχνολογία σε ένα πολύ μικρό ακουστικό βαρηκοΐας που τοποθετείται εντός του ακουστικού καναλιού του αυτιού σας. Το αθέατο ακουστικό βαρηκοΐας IIC προσαρμόζεται στο σχήμα του αυτιού σας κατόπιν λήψης προπλάσματος από πιστοποιημένο ειδικό ακοοπροθετιστή της Plusmed και δημιουργία εξατομικευμένου κελύφους.

 

Πλεονεκτήμστα

  • Τα αθέατα ακουστικά βαρηκοΐας IIC κάθονται βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο, έτσι ώστε να είναι πρακτικά μη ορατά από τους γύρω σας.
  • Η βαθιά εφαρμογή σημαίνει επίσης ότι είναι λιγότερο πιθανό να λαμβάνουν τον θόρυβο του ανέμου και για πολλούς χρήστες, τα αόρατα ακουστικά βοηθήματα IIC παρέχουν μια πιο φυσική ποιότητα ήχου.
  • Αποτελούν ιδανική λύση για όσους θέλουν ένα διακριτικό ακουστικό βαρηκοΐας και έχουν ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής.

 

 ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 22610 88620

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password