Ακουστικά βαρηκοΐας πλήρως ενδοκαναλικά Resound (Completely In Canal - CIC)

Η τελευταία γενιά ακουστικών βαρηκοΐας του οίκου Resound Δανίας είναι τώρα πιο έξυπνη και μικρότερη παρά ποτέ, επιτρέποντάς σας να ακούτε περισσότερους από τους ήχους γύρω σας, με τη συσκευή να είναι ελάχιστα αντιληπτή από τους γύρω σας.

 

 ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 22610 88620

 

0,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Για ραντεβού επικοινωνήστε στο 22610 88620

Τα ψηφιακά ακουστικά ΄βαρηκοΐας CIC της Resound είναι πολύ μικρά και εφαρμόζονται πλήρως εντός του καναλιού του αυτιού (ενδοκαναλικά). Η εφαρμογή γίνεται κατόπιν λήψης προπλάσματος και κατασκευής εξατομικευμένου κελύφους στα μέτρα του ακουστικού πόρου του χρήστη από τον ειδικό πιστοποιημένο ακοοπροθετιστή της εταιρίας μας.

 

Πλεονεκτήματα

  • Το μικρό μέγεθος των ακουστικών βαρηκοΐας CIC και η τοποθέτησή τους εντός του ακουστικού καναλιού τα καθιστά ελάχιστα αντιληπτά.
  • Με επιλογές όπως ο έλεγχος της έντασης και τα κουμπιά που αλλάζουν τα περιβαλλοντικά προγράμματα, τα πλήρως ενδοκαναλικά ακουστικά CIC είναι δημοφιλή σε όσους θέλουν λίγο περισσότερο έλεγχο των ακουστικών τους βοηθημάτων.
  • Ενδείκνυνται για μέτριου βαθμού βαρηκοΐας σε άτομα που ζητούν ένα διακριτικό αλλά αποτελεσματικό ακουστικό για ακουστική υψηλής ποιότητας.

 ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 22610 88620

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password