Θερμαινόμενο κύκλωμα CPAP (σωλήνας) ResMed Climateline Air™ για συσκευές ResMed AisSense 10 και BiPAP AirCurve 10

Θερμαινόμενο κύκλωμα CPAP (σωλήνας) ResMed Climateline Air™

37296

Με το θερμαινόμενο σωλήνα Climateline Air10 για CPAP από τη ResMed διατηρείται η κατάλληλη θερμοκρασία του υγροποιημένου αέρα καθώς διέρχεται μέσα από το σωλήνα, κάνοντας το ύπνο σας πιο ευχάριστο αποφεύγοντας την ξηρότητα των βλεννογόνων. Κατάλληλος για συσκευές CPAP ResMed AisSense 10 και BiPAP AirCurve 10. Συνδυάζεται με τον υγραντήρα ResMed HumidAir.

 

99,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Παράδοση σε 4 έως 10 ημέρες

Χαρακτηριστικά

  • Έξυπνη τεχνολογία ResMed που παρέχει αέρα σε σταθερή, άνετη θερμοκρασία και υγρασία και σας προστατεύει από την υγρασία που συσσωρεύεται στο σωλήνα (Rainout Effect).
  • Άνετος: μικρός, λεπτός και κομψός, αυτός ο θερμαινόμενος σωλήνας μάσκας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και λιγότερη αντίσταση μάσκας για έναν πιο άνετο ύπνο.
  • Ευφυής: χάρη στον αισθητήρα θερμοκρασίας που είναι ενσωματωμένος στο σωλήνα, ο αλγόριθμος Climate Control είναι σε θέση να προσφέρει σταθερή, άνετη θερμοκρασία στη μάσκα.
  • Προσαρμοσμένη υγρασία: ο αλγόριθμος Climate Control προσαρμόζεται αυτόματα στις αλλαγές στις συνθήκες περιβάλλοντος. Διατηρεί ένα άνετο επίπεδο υγρασίας και έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τις βροχοπτώσεις, ακόμη και αν η θερμοκρασία πέσει όλη τη νύχτα.
  • Μια ολοκληρωμένη λύση: Το Climate Control είναι μια προηγμένη λύση υγρασίας. Ο σωλήνας ClimateLineAir αποτελεί μέρος της λύσης ελέγχου κλίματος της ResMed για τις συσκευές CPAP AirSense™ 10 και BiPAP AirCurve™ 10.
  • Συνδυάζεται με τον υγραντήρα ResMed HumidAir.
  • Μήκος 2 μέτρα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ CPAP - BiPAP

 

 

37296

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password