Ο συμπυκνωτής οξυγόνου Nidek κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. και είναι ο μικρότερος κατασκευαστής που έχει κατασκευαστεί ποτέ

Συμπυκνωτής οξυγόνου Nidek Nuvo Lite 925

NUVO LITE

Ο συμπυκνωτής οξυγόνου Nuvo Lite κατασκευάζεται στην Αμερική και είναι ένας από τους ελαφρύτερους και πιο αθόρυβους συμπυκνωτές της παγκόσμιας αγοράς, Διαθέτει υψηλή ικανότητα συμπύκνωσης και χαμηλή κατανάλωση.

 

875,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Παράδοση σε 4 έως 10 ημέρες

Ο συμπυκνωτής Nidek Nuvo Lite του οίκου Nidek κατασκευάζεται στις Η.Π.Α και είναι ένας από τους ελαφρύτερους συμπυκνωτές οξυγόνου με μικρές διαστάσεις που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Οι διαστάσεις του και το βάρος του είναι περίπου στο μισό σε σχέση με τους κλασσικούς συμπυκνωτές οξυγόνου. Έχει αθόρυβη λειτουργία και πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.  Διαθέτει ασφαλιζόμενη βαλβίδα έλεγχου ροής και ροή οξυγόνου 0.125 έως 5 λίτρα/λεπτό.

 

Συμπυκνωτής οξυγόνου Nidek Nuvo Lite

Μ/Ο κατανάλωσης ενέργειας

290 Watts

Συμπύκνωση

Από 0,5 έως 4 Λίτρα ανά λεπτό: 93% (+6.5% / -3%)

Στα 5  Λίτρα ανά λεπτό: 90% (+6.5% / -3%)

Ροή οξυγόνου

Από 0.125 έως 5 Λίτρα / Λεπτό

Επίπεδο θορύβου

κάτω από 40 dBA

Πίεση εξόδου

7.0 PSI

Βάρος

13.6 kg

Διαστάσεις

35 cm x 22 cm x 58 cm

  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα δωρεάν μεταφορικά είναι προσφορά του καταστήματος και ισχύουν για παραλαβή από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ ή την έδρα της μεταφορικής εταιρίας της περιοχής σας. Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να υπολογίσουμε το επιπλέον κόστος διανομής.

 

  ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ NIDEK NUVO LITE

NUVO LITE

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password